Online panel

•  Groot en divers online panel

•  Uitgebreide en up-to-date ledenprofielen

•  Geschikt voor elke gewenste steekproef

•  Actief in Nederland en België

Diensten

Sample-only

Via het online panel van PanelClix bereikt u enthousiaste respondenten die graag willen meewerken aan uw marktonderzoek. Deze respondenten hebben zich via verschillende bronnen aangemeld bij PanelClix en kunnen zeer gericht worden benaderd (representatief en/of gestratificeerd) op basis van de kenmerken die ze zelf bij PanelClix hebben opgegeven. Hierdoor is een optimale steekproef mogelijk met een hoge respons. De online webenquête kunt u zelf verzorgen.

Programmering en hosten webenquête

Stuur uw vragenlijst op en we verzorgen voor u de online webenquête. We hebben de beschikking over een beveiligde, volledig gescheiden infrastructuur om uw vragenlijst online te zetten.

Overige diensten

Via PanelClix kunt u de beschikking krijgen over uw eigen custom online panel, verrijkt met specifieke, voor u essentiële, kenmerken. Ook is continu onderzoek op nieuwe respondenten of tracking op oude respondenten zeer goed mogelijk. Via het online veldwerk van PanelClix zijn de traditionele research-technieken toepasbaar geworden op Internet.
PanelClix biedt u operationele expertise, een moderne en beveiligde infrastructuur en een groot online panel met zeer betrokken respondenten. Hiermee bent u in staat online marktonderzoek te verrichten van hoge kwaliteit. Dit tegen zeer concurrerende prijzen, zonder dat u zelf hoeft te investeren in een panel, technologie en infrastructuur.

Contact

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte, prijsopgave of voor algemene informatie.

T +31 (0)20 408 98 48
E sales@panelclix.com